محمود معتقدی عنوان کرد
«ترانههای گمشده در کوچههای باد»؛ نگرش شاعر به موضوعات عاشقانه و اجتماعی
منبع: شبستان
«محمود معتقدی» مجموعه شعر «ترانههای گمشده در کوچههای باد» را اشعار کوتاه عاشقانه و اجتماعی خواند و گفت: مجموعه حاضر نگرش شاعر به مسایل عاشقانه و اجتماعی را بیان می کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، جدیدترین مجموعه شعر «محمود معتقدی» با عنوان «ترانههای گمشده در کوچههای باد» همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب تهران توسط انتشارات آرادمان منتشر شد.در این کتاب مجموعهای از شعرهای کوتاه به هم پیوسته از این شاعر پیشکسوت، در قالب سپید و در چند اپیزود منتشر شده است.
«گاهی از انتهای جهان به سراغت میآیم» ، «بار دیگر همهی تنهایی دستت را به من بده» ، «میان رنگینکمانی از جنس ستاره و باران»، «چیزی نگو! روزهای دوست داشته شدنت دارد به باد میرود» و «ایستادن و / مردن / کمی هم در سرزمینهای باد و / خاطره» اپیزودهای از مجموعه شعر «ترانههای گمشده در کوچههای باد» است.
«محمود معتقدی»، شاعر و منتقد ادبی درباره انتشار جدیدترین مجموعه شعرش با عنوان «ترانههای گمشده در کوچههای باد» به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: در این کتاب مجموعهای از شعرهای کوتاه به هم پیوسته ام در قالب سپید و در چند اپیزود آمده است.
این شاعر پیشکسوت درباره موضوع مجموعه شعر «ترانههای گمشده در کوچههای باد» اظهار کرد: این مجموعه شعرهای کوتاه عاشقانه و اجتماعی است که در واقع نگرش شاعر به مسایل عاشقانه و اجتماعی را بیان می کند.
سه نمونه از شعرهای مجموعه «ترانههای گمشده در کوچههای باد» در زیر می آید:
همین یک راه کوچک را
به یاد دارم
دیگر خودم هستم و
با همهی سایههای گمشدهام
به پاییز یونان که میرسم
همچون پناهجویی / به صف دریا میزنم و
نام کوچکت را / همانند ترانهای طولانی
با خود / به زمزمهای باز مینشینم
کوچههای آسمانم را / پیاده میآیم!
*
چقدر به یاد قایقت / پیر و / پیرتر میشوم
انگار / دریا / از نام کوچکت شروع میشود
تا آبهای جهان / تنها / یک مهتابی دیگر
با تو / فاصله دارم
به کشف رؤیاهایت سفر میکنم
*
از جهان خاطرت برمیگردم
آخرین سطرهای باران / برایت مینویسم
فردا
بوی سرخ سیب
بوی انارهای اندکی خاموش
بوی خیس گیسوان عاشقانهات
به صحنه میآیند و
مردم دلتنگ / شبیه روزهای تو میشوند
سکانس زیبایی داری!
مجموعه شعر «ترانههای گمشده در کوچههای باد» در سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران در ۵۵ صفحه و با طراحی جلد کیانوش معتقدی از سوی نشر آرادمان منتشر شد.